Jura GIGA X8c

Ontdek de JURA GIGA X8c, een revolutionaire koffiemachine voor professioneel gebruik. Met zijn dubbele, elektronisch afgestelde keramische molens en de innovatieve P.E.P.® technologie, levert de GIGA X8c consistent perfecte espresso. Het 4,3-inch touchscreen display zorgt voor intuïtieve bediening, terwijl het geavanceerde melksysteem met microschuimtechnologie de beste melkspecialiteiten garandeert. Of het nu voor kantoren, vergaderruimtes of catering is, de GIGA X8c voldoet aan de hoogste eisen voor tot wel 200 kopjes per dag.

Offerte aanvragen

Technische specificaties

Keramische schijfmolens: Twee elektronisch afgestelde, hoogrendement keramische molens

P.E.P.® technologie: Puls Extraction Process voor optimale extractie en aroma

Display: 4,3-inch touchscreen voor eenvoudige bediening

Melksysteem: Geavanceerd melksysteem met microschuimtechnologie voor fijne melkschuim

Watercapaciteit: 5 liter watertank of vaste wateraansluiting

Modernste technologieën voor volmaakt genot

Bij de WE6 kan uit totaal acht specialiteiten worden gekozen. JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Daarom kunnen deze met de WE-serie altijd in koffiebar-kwaliteit worden bereid. Voor de optimale maalgraad zorgt de zestraps Aroma G3-molen. Deze maalt de koffiebonen altijd vers, snel en met volledig behoud van het aroma. De variabele zetgroep met een inhoud van 5 tot 16 gram zorgt altijd voor ideale bereidingsomstandigheden. Het door JURA ontwikkelde impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd, doordat het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door het koffiepoeder wordt geperst.

TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie

Reinheid en hygiëne zijn met name in bedrijven van cruciaal belang. Daarom zorgen geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s, in combinatie met speciaal voor de volautomaten van JURA ontwikkelde reinigingsproducten, voor smetteloze hygiëne met één druk op de knop – gecertificeerd door TÜV Rheinland. Hierdoor is de WE6 ook voor bedrijven met een HACCP-concept* een uitstekende keuze.

* Hazard Analysis and Critical Control Points-concept

Zo individueel als uw eisen

Aangezien de eisen per toepassingsgebied verschillen, biedt de WE6 tal van mogelijkheden voor programmering en individualisering. Zo kunnen poeder- en waterhoeveelheid volledig aan de persoonlijke voorkeuren en het gebruikte servies worden aangepast. Het is eveneens mogelijk om de voorkeur voor bepaalde koffiespecialiteiten in te stellen door andere koffiespecialiteiten te blokkeren. Desgewenst zijn er verschillende modi beschikbaar waarmee vooraf ingestelde waarden of vulhoeveelheden voor de kopjes pas kunnen worden gewijzigd nadat een bepaalde toetscombinatie is ingedrukt. Abusievelijk verkeerde bediening uitgesloten.

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je wat hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 0347-748000. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken

Gerelateerde producten

Indian Blend

Jura GIGA X8c

Guatemala Blend