Smaakvolle melanges met heerlijke koffie

Zoveel mensen, zoveel smaken. Echt lekkere koffie heeft precies voldoende kracht en bevat de smaaktonen waar je van houdt. Van kruidig en krachtig met veel specerijen tot zacht op basis van melkchocola en rood fruit. Ontdek onze smaakvolle blends voor op het werk en trakteer jouw collega’s en klanten voortaan op een écht goede kop koffie.

Onze bonen

Colombian blend

Brazilian Blend

Indian Blend

Guatemala Blend

Classic blend

E. T.
E. T.
2024-04-05
Bij ons op kantoor in Vianen krijgen wij koffie geleverd van Broers. Goede en snelle service. Zeker een aanrader!!
Allround Haarwerken
Allround Haarwerken
2024-04-03
Wij zijn zeer tevreden met de machine en koffie van de Broers Er zijn korte lijnen bij bestellingen, onderhoud en leveringen. Wij zijn inmiddels verhuisd en ook dat was geen probleem alles door Broers netjes verhuisd en aangesloten. Eerlijk advies en goede koffie, waar vind ik dit nog? Sluit precies aan op onze wensen als zorgverlener.
Kevin Tolenaars
Kevin Tolenaars
2024-04-03
Goede koffie voor een goede prijs. Nooit gedoe met de machine. Snelle levering altijd mee te denken in oplossingen.
Buitenplaats Vlaardingen
Buitenplaats Vlaardingen
2024-03-28
Eerlijkheid en advies: 5 sterren Sietse adviseerde me vandaag voor iets anders te kiezen, dan voor Broers Koffie. Mat het (lage) aantal kopjes koffie per zaal, zou de service en het onderhoud meer dan normaal meewegen in de kosten per kopje koffie. Dit terwijl ik volgens Sietse juist minder onderhoud aan de machines zal hebben met onze volumes. Ook dacht hij mee wbt flexibiliteit rond onze piekbelasting Daarom gaf Sietse het advies als locatie zelf een machine X te kopen, zonder onderhoudscontract. Sietse dank voor je eerlijkheid. Jammer dat we uiteindelijk momenteel geen goede match zijn maar wat niet is, kan nog komen. Succes! Lars
Babette Korevaar
Babette Korevaar
2024-03-12
Wij als Sunergetic hebben ondertussen al 4 koffiezetapparaten van hun staan en wij zijn echt onwijs tevreden. De service is altijd goed. Als je ze belt met een probleem komen ze het vaak de zelfde week nog oplossen. Raad het zeker weten aan iedereen aan. Babette Korevaar Sunergetic B.V.
medTzorg Communicatie
medTzorg Communicatie
2024-03-07
Superservice, aardig personeel, snelle respons en vooral ook lekkere koffie!
Nicole Haar
Nicole Haar
2024-03-06
Broers Koffie is op bezoek geweest bij REMONDIS Zuid om te kijken wat zij voor ons kunnen betekenen op het gebied van koffiemachines en koffietoebehoren. Direct werd al duidelijk dat onze wens niet aansloot bij de soort dienstverlening van Broers Koffie. Het contact was fijn en straight forward. Dus mocht je zoeken naar een goede koffieleverancier voor bonenkoffie dan ben je hier aan het goede adres!
Jessica Vos
Jessica Vos
2024-03-05
Al bijna 2 jaar koffie en cacao van Broers koffie en daar genieten we nog steeds iedere dag van bij ons bedrijf. Service is top en snel,hoef maar te appen en heb in no time antwoord en vandaag besteld is bijna volgende dag binnen. Broers ga zo door,jullie doen het super!!!!
Wim
Wim
2024-02-28
Al 3 jaar lang prima service, snelle reactie en levering. Ga zo door. Vriendelijke groet, Het Lichthuis
Nico Uit woerden
Nico Uit woerden
2024-02-28
We hebben inmiddels al 3 jaar koffie van Koffiebroers. Waar we bij onze vorige leverancier van de koffie altijd klachten hadden, heb ik nu al 3 jr geen klachten meer, lekkere koffie zegt het personeel. Eindelijk een goed bakkie koffie zeggen leveranciers. Oftewel iedereen wat wil je nog meer.

De beste koffie ter wereld

Voor onze melanges selecteerden wij de allerbeste koffies ter wereld. Ontdek bijvoorbeeld onze Brazilian Blend met smaaktonen van chocola, cacao, hazelnoot en karamel of de Colombian Blend met smaaktonen van melkchocola, Macademia-noten, kandijsuiker en rood fruit. Geniet op het werk van een unieke smaakbeleving op basis van de beste koffiebonen.

Onze Indian Blend tilt de koffie die we allemaal kennen een belangrijk niveau hoger, terwijl de Guatemala Blend gaat voor niets minder dan de hoogst mogelijke kwaliteit. En zoek je naar een krachtige koffie met een hint naar de branders van vroeger? Dan is onze Classic Blend de perfecte keuze voor jouw bedrijf.

Proef onze koffies

Benieuwd naar de verschillende smaakmelanges? Of wil je meer weten over de filterkoffie en cups voor espresso, lungo en decafé? Er is maar één manier om een goede keuze te maken, en dat is door het zelf te proeven. Wij vertellen je namelijk niet alleen hoe je een lekker kopje koffie drinkt, we laten het je ook graag ervaren.

Wil jij proeven wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen vrijblijvend bij je langs met onze bonen, zodat je die zelf kunt proeven. Reis met ons mee naar de beste koffiegebieden ter wereld, terwijl we je laten ervaren wat échte koffie is.

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 0347-748000. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken