fbpx

Smaakvolle melanges met heerlijke koffie

Zoveel mensen, zoveel smaken. Echt lekkere koffie heeft precies voldoende kracht en bevat de smaaktonen waar je van houdt. Van kruidig en krachtig met veel specerijen tot zacht op basis van melkchocola en rood fruit. Ontdek onze smaakvolle blends voor op het werk en trakteer jouw collega’s en klanten voortaan op een écht goede kop koffie.

Onze bonen

Colombian blend

Brazilian Blend

Indian Blend

Guatemala Blend

Classic blend

De beste koffie ter wereld

Voor onze melanges selecteerden wij de allerbeste koffies ter wereld. Ontdek bijvoorbeeld onze Brazilian Blend met smaaktonen van chocola, cacao, hazelnoot en karamel of de Colombian Blend met smaaktonen van melkchocola, Macademia-noten, kandijsuiker en rood fruit. Geniet op het werk van een unieke smaakbeleving op basis van de beste koffiebonen.

Onze Indian Blend tilt de koffie die we allemaal kennen een belangrijk niveau hoger, terwijl de Guatemala Blend gaat voor niets minder dan de hoogst mogelijke kwaliteit. En zoek je naar een krachtige koffie met een hint naar de branders van vroeger? Dan is onze Classic Blend de perfecte keuze voor jouw bedrijf.

Proef onze koffies

Benieuwd naar de verschillende smaakmelanges? Of wil je meer weten over de filterkoffie en cups voor espresso, lungo en decafé? Er is maar één manier om een goede keuze te maken, en dat is door het zelf te proeven. Wij vertellen je namelijk niet alleen hoe je een lekker kopje koffie drinkt, we laten het je ook graag ervaren.

Wil jij proeven wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen vrijblijvend bij je langs met onze bonen, zodat je die zelf kunt proeven. Reis met ons mee naar de beste koffiegebieden ter wereld, terwijl we je laten ervaren wat échte koffie is.

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken