fbpx

Koffieservice met landelijke dekking

Wil jij profiteren van de allerbeste koffieservice voor op de zaak? Broers Koffie beschikt over een ervaren serviceteam dat landelijk 24/7 inzetbaar is. Wij leveren koffiebonen, machines en service- en onderhoudswerkzaamheden in alle provincies. Met onze koffieservice, profiteer je van vele voordelen:

  • Je betaalt een eerlijke prijs per kop koffie
  • Jouw koffiebonen worden altijd op tijd geleverd
  • Er is altijd een koffiemachine die bij jou past
  • Wij geven jou de kans om eerst uitgebreid te proeven
  • Wij zijn flexibel in onze abonnementen (termijnbetaling mogelijk)
  • Wij leveren 24/7 landelijke koffieservice

Als koffieliefhebber wil je de lusten van koffie, niet de lasten. Daarom zorgt ons serviceteam ervoor dat je zorgeloos geniet van de beste koffiebonen- en machines. Met onze premium koffieabonnementen ben je verzekerd van tijdige levering, onderhoud en een goede prijs. Ook als je jouw koffiemachine in termijnen wil afbetalen, ben jij bij Broers Koffie aan het perfecte adres.

Neem contact met ons op

Koffiebonen: bij ons betaal je per kopje

Zoek je een koffieabonnement waarbij je precies weet wat jouw koffie kost? Bij Broers Koffie rekenen wij jouw investering terug naar een prijs per kopje. Dat maakt het makkelijk de kosten te beoordelen en vergelijken. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan koffiemelanges waar we jou graag kennis mee laten maken. Je bent van harte welkom om bij ons in Nieuwegein te komen proeven. Vanzelfsprekend komen we ook graag langs bij jou. Wij laten je de lekkerste blends proeven, zodat je zelf kunt kiezen welke koffie jouw favoriet is.

Ontdek onze melanges >

Koffiemachines: geschikt voor elk bedrijf

Een koffiemelange komt pas écht goed tot zijn recht in de juiste machine. Zeker wanneer die machine door een professional van Broers Koffie is afgesteld. Wil jij naast goede koffiebonen ook de perfecte machine voor op de zaak? Wij beschikken over een ruim aanbod koffiemachines voor zowel kleine, middelgrote als grote organisaties. Deze machines kunnen wij tegen een heel scherpe prijs aanbieden en zijn prima te combineren met een premium koffieabonnement.

Bekijk onze machines >

Ik ben Bart, aangenaam!

Meer weten over onze koffieservice? Bel me op 06 184 884 11.

Stuur Bart een berichtje