Sietse moes

In het weekend op een terrasje de dag beginnen met een goede espresso; daar maak je mij blij mee. Even een moment voor mezelf en stilstaan bij alles wat het leven brengt.

Als één van de twee broers ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de back-office en ondersteun ik Bart waar mogelijk. In februari 2019 ben voor een maand naar Colombia gereisd om de koffieplantages te bezoeken en alleen het beste van het beste in ons assortiment op te nemen.

Mijn favoriete koffiebonen

Bart Moes

Ik start mijn werkdag het liefst met een heerlijke cappuccino en een praatje met mijn collega's.

Wat mij al jaren geleden opviel was dat koffie verbroederde bij veel bedrijven. De mooiste verhalen worden altijd bij de koffiemachine verteld en iedereen heeft altijd een mening over de smaak. Ik haal er ongelooflijk veel plezier uit om koffie van absolute topkwaliteit naar jouw kantoor te brengen.

Mijn favoriete koffiebonen

Broers die houden van koffie

Je hebt het waarschijnlijk al geraden, maar we zijn inderdaad twee broers. Sietse en Bart Moes, twee liefhebbers van een echt lekker kopje koffie.

Met Broers Koffie willen we het graag anders doen. Zonder ingewikkelde contracten en grote investeringen, zodat we meer bedrijven kunnen laten genieten van lekkere koffie. Het is wat ons betreft de belangrijkste brandstof op de werkvloer, dus daar wilden we wat mee. We hebben gezien wat voor positieve impact het heeft voor organisaties wanneer lekkere koffie geschonken  wordt. En omdat we ook jou die fijne koffie gunnen, hebben we Broers Koffie opgericht.

Met Broers Koffie breken we de koffiemarkt open. Jij betaalt gewoon per kopje koffie, zonder grote investering in een dure koffiemachine of allerlei contractuele verplichtingen waar je niet op zit te wachten. Helder en eenvoudig, omdat we precies voor je uitrekenen wat jouw kopje koffie kost. Wij hebben zelf jarenlang in de IT-markt gewerkt waar ontzorging centraal staat. Deze ervaring, inclusief de nodige tools, implementeren we nu met succes bij onze klanten. Jij kan je focussen op het laten groeien van jouw bedrijf en wij zorgen ervoor dat je werknemers en klanten over de lekkerste koffie beschikken.

Samen een bakkie drinken?

Kennismaken kunnen we natuurlijk maar op één manier: door samen een kop koffie te drinken.Wij nemen onze eigen smaakmelanges naar je mee en vertellen je alles over de koffies uit Brazilië, Colombia, India en Guatemala. Een vrijblijvende kennismaking waarin we je meer vertellen over wie we zijn, maar waarbij we vooral benieuwd zijn naar de koffie die jij het liefst drinkt. Trek gekregen? Neem contact met ons op en maak een afspraak.