Koffiemachine leasen: de belangrijkste voordelen

Een koffiemachine leasen is dé trend onder MKB’ers, non-profitorganisaties en zorg- en onderwijsinstellingen. Bij Broers Koffie zien we vaker dat klanten leasen verkiezen boven kopen. En dat raden wij onze klanten ook altijd aan, want het huren van een koffiemachine brengt grote voordelen met zich mee:

  • Geen grote eenmalige uitgaven
  • Flexibele investeringsmogelijkheden
  • Lease-abonnement inclusief koffiebonen mogelijk
  • 24/7 landelijke reparatie- en onderhoudsservice
  • Meermaals per jaar een volledige servicebeurt

Veel mensen denken: waarom zou ik een nieuwe koffiemachine leasen, als ik al over goede koffiebonen beschik? Dat is een grote vergissing! Wanneer je een machine hebt die niet goed is afgesteld op het vermalen van bonen, wordt je koffie bitter of juist waterig en slap. Dat is zelfs het geval wanneer je over de beste koffiebonen ter wereld beschikt. Wij kunnen je helpen met het kiezen en afstellen van de juiste machine.

Bekijk onze machines

Keuze uit koffiemachines voor elk budget

Ongeacht hoeveel budget je hebt of hoe groot je kantoor is: wij hebben een koffiemachine die bij jouw situatie. Natuurlijk geven we jou daarin de keuze tussen vol- semi- of halfautomaten, waardoor ook de echte barista’s onder ons maximaal kunnen genieten.

Kies hier je koffiemachine >

Extra voordeel met een koffieabonnement

Wil je een premium ervaring waarbij al je koffiezorgen worden weggenomen? Kies dan voor ons koffieabonnement, waarbij je een machine én bonen afneemt tegen een laag maandbedrag. Wij beschikken over melanges uit onder andere Zuid-Amerika, Azië en Afrika. En je betaalt per kop koffie, verder niets!

Ontdek onze koffieservice >

Ik ben Bart, aangenaam!

Meer weten over onze koffieservice? Bel me op 06 184 884 11.

Stuur Bart een berichtje