Koffiemachine huren

Koffiemachine huren in plaats van kopen? Een voordelige keuze voor veel kantoren, om op een betaalbare manier heerlijke koffie te drinken. Heel eenvoudig en volledig flexibel, voor een oplossing die precies bij jouw bedrijf past.

Wil je wél graag lekkere koffie drinken, maar heb je op dit moment niet de behoefte om een duur apparaat aan te schaffen? Wij adviseren je graag over de koffiemachines die er beschikbaar zijn. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief de koffie die je daarbij nodig hebt. Voor een scherpe prijs per kopje, waarmee we je precies laten zien wat de koffie kost.

Volautomatisch en andere mogelijkheden

Ben je voor de huur van een koffiemachine op zoek naar een volautomaat of juist een ander type? Ontdek de verschillende koffiemachines die je kunt huren, afgestemd op de manier waarop jij het bakje het liefst drinkt. Vers van heerlijke bonen of razendsnel om zoveel mogelijk mensen een kopje koffie in te kunnen schenken.

We zijn jouw specialist in koffie op het werk, ook als je zelf geen koffiemachine hebt staan of je niet de middelen of mogelijkheden hebt om die aan te schaffen. Door een koffiemachine te huren spreid je de kosten over de periode dat je er gebruik van maakt. En sterker nog, we berekenen de kosten per kopje koffie dat je schenkt, waardoor het niet nodig is om een grote investering te doen.

Welk type koffiemachine je voor de huur ook zoekt, wij gaan er voor je mee aan de slag of laten je zien wat er beschikbaar is. Op die manier ontdek je eenvoudig wat de mogelijkheden zijn en hoe jij er op een klein of juist groter kantoor voor zorgt dat er altijd heerlijke koffie beschikbaar is. De makkelijkste en bovendien voordeligste manier, dankzij het vaste lager bedrag per maand of zelfs per kopje koffie dat je betaalt.

Huur van een koffiemachine

Benieuwd hoe de huur van een koffiemachine werkt of hoe andere bedrijven daar al langere tijd gebruik van maken? We leggen het je graag uit, net als over de verschillende topmerken koffiemachines. Zoek je naar Jura, WMF of een ander merk dat bekend staat om heerlijke kopjes koffie? Wij zorgen er ook bij jou op kantoor graag voor dat je heerlijke koffie kunt drinken zonder daar een grote investering voor te hoeven doen.

Vragen over het huren van een koffiemachine of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken