Koffiemachine bedrijf

Een koffiemachine bedrijf gezocht of op zoek naar mogelijkheden om op het werk gebruik te maken van een nieuwe machine? In de beide gevallen zijn we je daar graag mee van dienst. We zorgen voor een bedrijfskoffiemachine die een echt lekker kopje koffie zet, dat je met trots kunt aanbieden aan klanten en andere relaties.

En minstens zo belangrijk, we zorgen ervoor dat jij en andere medewerkers kunnen rekenen op de beste brandstof om productief te blijven. Daarvoor hebben we bonen uitgezocht in een aantal verschillende smaakmelanges. Die laten we je graag een keer proeven, zodat je zelf kunt ervaren hoe het de koffie op kantoor naar een hoger niveau kan tillen.

We zijn op die manier een onafhankelijk koffiemachine bedrijf, dat je kan helpen met zowel de apparaten als de koffie die je daarbij nodig hebt. Natuurlijk kun je een machine kopen, al heb je ook de mogelijkheid om die te huren of te leasen. In combinatie met de koffie kunnen we op die manier de prijs terugrekenen tot aan ieder kopje koffie. Je weet precies waar je aan toe bent en hebt de maximale controle. Bovendien kun je rekenen op heerlijke koffie, zowel voor jou en je collega’s en alle klanten en andere relaties die bij je langskomen.

Koffie op kantoor: ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van echt lekkere koffie op kantoor? De bedrijfskoffiemachine biedt uitstekende kansen, maar helaas worden die niet door iedere onderneming benut. Er zijn machines beschikbaar voor grote en kleine kantoren, net als voor scholen, instellingen en natuurlijk voor de horeca. Wij laten je graag kennismaken met de verschillende merken, net als met de heerlijke koffie die je daarbij kunt bestellen.

We adviseren je graag over bijvoorbeeld het type koffie dat het best past bij de manier waarop je daar gebruik van wilt maken. Zet je graag een luxe espresso, ga je voor fresh brew of liever voor instant koffie? Bovendien kun je gebruik maken van liquid koffie voor de echt grote hoeveelheden, waardoor we je hier op allerlei manieren mee kunnen helpen.

Bedrijfs koffiemachine

De bedrijfskoffiemachine vraagt om goede kwaliteit, zonder dat de kosten te hoog oplopen. En minstens zo belangrijk, zonder dat je daar in één keer een grote investering voor dient te doen. Dat snappen we heel goed en we kunnen je daar bovendien goed mee van dienst zijn.

Zoek je een koffiemachine bedrijf dat zelf houdt van echt lekkere koffie en dat weet hoe het werkt? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, zodat ook jullie voortaan genieten van een echt lekker bakje koffie.

Vragen over ons koffie abonnement of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken