Koffiebonen op kantoor

De beste koffiebonen op kantoor? Ontdek onze heerlijke smaakmelanges die we hebben geselecteerd. Die we je natuurlijk graag laten proeven, zodat je zelf ervaart hoe een echt lekker kopje koffie op het werk smaakt.

Wij helpen je koffie te schenken waar je trots op kunt zijn. Om klanten en andere relaties warm te verwelkomen en als ideale brandstof om zelf harder mee te kunnen werken. Goede koffiebonen maken in iedere machine of automaat het verschil, dus daar helpen we je graag mee.

Bovendien kunnen we de kosten voor de koffiebonen terugrekenen naar de kosten per kopje, waardoor je een doorlopend abonnement bij ons kunt afnemen. Jij hebt op die manier de maximale controle en het volledige overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. In plaats daarvan ken je de kosten en weet je hoe je er met de koffiebonen op kantoor binnen budget voor zorgt dat er heerlijke koffie beschikbaar is voor iedereen die daar op dat moment zin in heeft.

Lekkere koffie op kantoor

Dankzij de lage kosten per kopje en onze heerlijke smaakmelanges is er eigenlijk geen reden meer om geen lekkere koffie op kantoor te drinken. Wij leggen je graag uit hoe we tot de bijzondere smaken zijn gekomen en kunnen je bovendien helpen de juiste koffiemachine uit te zoeken.

Kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken of ben je toe aan écht lekkere koffie waar je trots op kunt zijn? Wij zorgen ervoor dat je klanten en relaties voortaan bij jou op de zaak kunt uitnodigen. Of dat je jouw medewerkers op een heel leuke manier kunt verrassen met nieuwe koffie.

Vragen over koffiebonen op kantoor of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken