Koffiebonen op kantoor

Genieten van heerlijke koffiebonen op kantoor? We hebben een aantal heerlijke smaakmelanges uitgezocht, waarmee je op het werk een smakelijk kopje koffie kunt zetten. De beste kwaliteit koffie, waar je gebruik van kunt maken in de verschillende koffiemachines.

Gebruik je een volautomaat, een halfautomaat of een andere koffiemachine? We hebben oplossingen voor iedere situatie, aan de hand van het type koffie dat je zet. Goed geschikt voor een groot aantal kopjes dat je snel kunt zetten of heel specialistisch en kleinschalig. Op die manier zijn we jouw specialist in lekkere koffie op het werk. De koffiebonen voor op kantoor zijn er in verschillende melanges die we je graag laten proeven, zodat je zelf ervaart waar jullie voorkeur naar uitgaat.

Koffiebonen voor in de automaat

Op zoek naar koffiebonen voor in de automaat, om op het werk gebruik van te maken? We bieden diverse mogelijkheden om de bonen zakelijk te bestellen. Daarbij berekenen we graag de kosten per kopje, zodat jij de maximale controle hebt en precies weet wat de koffie kost. Ondertussen kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en genieten van heerlijke smaken. Goed geschikt voor jullie eigen medewerkers, net als om klanten En andere relaties mee te verwelkomen.

Wij helpen je graag de lekkerste koffiebonen op kantoor te bestellen. Afgestemd op het aantal kopjes per dag dat je wenst en als je dat wilt in combinatie met een koffiemachine. We stellen ons graag flexibel op, om de mogelijkheden af te stemmen op de manier waarop jij graag koffie drinkt op het werk, op school of in de horeca.

Vragen over koffiebonen op kantoor of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken