Goede koffie op kantoor

Het geheim van goede koffie op kantoor? Het is de combinatie van een geschikte koffiemachine en koffie in een goede smaakmelange. Die melanges hebben we speciaal voor je geselecteerd en uiteraard kunnen we je die laten proeven. De koffiemachines kennen we van binnen en van buiten, waardoor we daar goed over kunnen adviseren. Onafhankelijk, omdat we de verschillende merken en modellen voor je met elkaar kunnen vergelijken.

De meeste Nederlanders drinken de meeste koffie op het werk, dus het is enorm zonde dat we daar niet genieten van de lekkere smaken die er beschikbaar zijn. Wij hebben de missie om dat te veranderen, als specialisten in lekkere koffie voor op kantoor. Wij houden van goede koffie, die je met trots kunt presenteren aan klanten en andere relaties die langskomen. En minstens zo belangrijk, waar jij en je collega’s natuurlijk iedere dag van kunnen genieten.

Kantoor koffie: afrekenen per kopje

Aan de andere kant weten we dat de koffie ook goed betaalbaar moet blijven. Het is de enige manier om er op kantoor of in een andere zakelijke omgeving gebruik van te kunnen maken. Daarom berekenen we de kosten per kopje koffie, waarmee jij de volledige controle hebt. We voorkomen iedere vorm van onduidelijkheid, door je heel nauwkeurig aan te geven wat de koffie kost. We berekenen de kosten inclusief de huur of lease van een koffiemachine, als je die nog niet hebt en liever niet wilt aanschaffen.

Op die manier helpen we je aan goede koffie op kantoor, waarmee je ervoor zorgt dat er eindelijk heerlijke brandstof beschikbaar is. Op basis van de smaakmelanges die we hebben geselecteerd, in de machines die goed passen bij de manier waarop je koffie wilt drinken. Zoek je bijvoorbeeld naar een unieke en heerlijke espresso met maximale controle, een fresh brew of wellicht liquid koffie in grote aantallen? Wij denken met je mee en stellen op basis daarvan een machine en koffie-abonnement aan je voor.

Goede koffie: ideaal voor op kantoor

We zorgen op die manier voor goede koffie op kantoor, waar je op verschillende manieren veel plezier van hebt. Natuurlijk is de koffie op kantoor er allereerst voor jullie zelf, om iedere dag van te kunnen genieten. Daarnaast helpen we je trots te kunnen zijn op de koffie die je aanbiedt als er klanten of andere relaties langskomen.

Veel bedrijven geven op de website en in hun communicatie aan dat de koffie altijd klaar staat. Hoe fijn is het dan om een echt lekker bakje koffie aan te kunnen bieden, waarmee je meteen een goede eerste indruk maakt? Wij zorgen ervoor!

Vragen over goede koffie op kantoor of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken