Koffie op kantoor

Geniet jij van koffie op kantoor? De kans bestaat helaas dat dit niet het geval is, omdat veel bedrijven in Nederland daarmee worstelen. Ze hebben niet de lekkere koffie die ze thuis of in de horeca drinken, terwijl dat wel heel goed mogelijk is. Ook met abonnement.

We komen bij veel bedrijven over de vloer waar de koffie niet zo is zoals ze die graag hebben. De koffie voor kantoor valt tegen, in de meeste gevallen zowel door de gebruikte machines als door de gekozen koffiemelange. Wij hebben speciaal voor bedrijven een aantal melanges geselecteerd, die we je natuurlijk graag laten proeven. In combinatie met de juiste machine zet je op kantoor heerlijke koffie, waarvoor klanten en relaties nog een keer extra bij je langs zullen komen.

De koffie voor op kantoor wordt op die manier iets om trots op te zijn. Bovendien kunnen jullie daar zelf heel de dag door gebruik van maken, waardoor er een win-win-situatie ontstaat. We zijn specialisten in lekkere koffie op kantoor, waar we je graag een keer meer over komen vertellen.

Kantoor koffie: betalen per kopje

We begrijpen dat je aan de ene kant zoekt naar lekkere koffie, terwijl die aan de andere kant ook betaalbaar moet blijven. Een op het oog lastige combinatie, maar wij hebben het voor elkaar. Hoe we dat doen? We rekenen de kosten voor de koffie terug naar de prijs per kopje. Daarmee zorgen we ervoor dat jij de maximale controle ervaart en het volledige overzicht hebt. Je weet precies wat de koffie kost, om je daar op geen enkel moment zorgen over te hoeven maken. Het maakt het bovendien makkelijk om verschillende alternatieven met elkaar te vergelijken.

Lekkere koffie voor kantoor is uitstekend mogelijk, zowel voor kleine als voor grotere bedrijven. Wij adviseren je graag over de machines die er beschikbaar zijn en laten je natuurlijk de geselecteerde smaakmelanges proeven. Op die manier ontdek je heel eenvoudig hoe de koffie heel veel beter kan, iets waarvan jullie achteraf zullen vinden dat jullie veel eerder hadden moeten overstappen.

Koffie voor kantoor

Zin in nieuwe koffie voor kantoor of daar in ieder geval een keer mee aan de slag? We zijn jouw specialisten in goede koffie op kantoor. Daar kunnen we je veel meer over vertellen. En beter nog, je hebt natuurlijk de kans om dit ook zelf te proeven. Op die manier ervaar je hoe de koffie heel veel beter kan, terwijl we je bovendien helpen om goed te letten op de kosten.

Vragen over koffie op kantoor of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken