Koffieabonnement met machine: 4 voordelen op een rij

Een koffieabonnement met machine afsluiten op kantoor: het is dé trend in het MKB. Maar is het ook voordelig? En kun je niet beter een machine kopen en nu en dan een zak bonen bijbestellen? Wij hebben jarenlange ervaring in verkoop, verhuur en abonnementsvormen in de koffiewereld en leggen je graag uit wat de voordelen van zo’n abonnement zijn.

Waarom bijna al onze klanten kiezen voor een koffieabonnement

Er zijn talloze redenen om voor een koffieabonnement te kiezen, maar laten we de opkomst van koffieabonnementen in het MKB eerst aan je uitleggen. De toenemende populariteit van koffieabonnementen staat namelijk niet op zichzelf. Het ligt in lijn met bredere ontwikkelingen in de maatschappij.

De afgelopen tien jaar wordt bezit steeds meer vervangen door bruikleen en abonnementen. Van Spotify tot private lease-auto’s, van Netflix tot stadsfietsen en van smartphones tot… jawel, koffie! Want ook voor koffie geldt dat de luxe, service en het gemak van een abonnement aantrekkelijke voorwaarden zijn. Omdat je al een koffieabonnement voor rond de 20 euro per maand kunt afsluiten, is dit voor niemand een struikelpunt.

1.Geen gedoe, wel goede service & voldoende koffie

“Heerlijk, zo’n koffieabonnement. Geen gedoe,” horen we regelmatig van onze klanten. Wat ze daarmee bedoelen? Heel simpel: een koffieabonnement zorgt ervoor dat je je nergens druk om hoeft te maken. Er is altijd voldoende koffie – daar zorgen wij voor als leverancier – en je krijgt gegarandeerd de juiste service wanneer er een mankement aan je machine is.

2. Bij een abonnement horen tarieven die passen bij jouw sector en bedrijf

Of je nu met z’n tweetjes op kantoor zit of een hele school of ziekenhuis van koffie moet voorzien: met een abonnement krijg je altijd een eerlijke prijs die past bij jouw organisatie. Die prijs wordt op een transparante manier berekend, uiteraard in overleg met jou. Dus wat voor bedrijf je ook hebt – groot kantoor, een driemanszaak, een werkplaats, een instelling of een universiteit – je kan met een abonnement nooit de fout ingaan.

3. Je bepaalt zelf je prijs door te kiezen voor budgetbonen of exclusieve koffiebonen

Welke koffiebonen je in je koffieabonnement wil, hangt af van persoonlijke smaak, maar ook van de sector waarin je werkzaam bent. Ben je een consultancy- of advocatenkantoor? Dan is het aan te raden voor exclusieve koffiebonen te kiezen. Bij Broers Koffie beschikken we bijvoorbeeld over een luxe Guetamala Blend met een complexe smaakopbouw. Een écht rijke koffiebeleving waar je indruk mee maakt op je klanten.

Werk je echter op een basisschool of werkplaats, en wil je goede koffie voor je personeel, zonder poespas? Dan maak je jezelf, je collega’s en je portemonnee ook hartstikke blij met een eenvoudige Indian Blend. Deze is wat minder bijzonder, maar heeft een heerlijk lichtzoete afdronk en is ondanks zijn betaalbaarheid een stuk lekkerder dan de budgetbonen die je elder op de markt vindt.

We denken graag met je mee over welke koffie past bij jouw organisatie. Dat doen we op basis van de smaakmelanges die we hebben geselecteerd, speciaal voor op de werkvloer. Uiteraard kunnen we je de koffie een keer op je gemak laten proeven, zodat je onze blends zelf kunt ervaren. Vraag collega Bart gerust naar de mogelijkheden van een proefsessie!

4. Alleen koffiebonen of ook een koffiemachine in je abonnement? Het kan allebei!

Heb jij nog een prachtige koffiemachine staan en wil je uitsluitend een koffieabonnement op je bonen? Geen probleem! Bij Broers Koffie kun je gewoon een koffiebonen-abonnement krijgen zonder een machine erbij. Heb je echter een oud pruttelmachientje staan waar je liever niet mee geassocieerd wordt, of groeit je bedrijf zo hard dat je huidige automaat te klein begint te worden, dan beschikken wij over hoogwaardige machines die je bij ons kunt leasen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze machines.

Welk koffieabonnement past bij jou? Wij helpen je het ontdekken!

Of een koffieabonnement jou en je bedrijf voordeel opleveren? Wij zeggen volmondig: ja! En we gaan graag met jou in gesprek over onze bonen, machines, abonnementen en natuurlijk de tarieven die daarbij horen. Dorst gekregen van alle coffee talk? Kom dan gezellig bij ons langs in Vianen of vraag collega Bart of hij jullie een smakelijk bezoekje brengt. Neem contact op. of geef ons een belletje op 0347-748000 (WhatsApp mag uiteraard ook)!

Etna Compact

 

 

 

Koffieservice: geen zorgen op de zaak

Zoek je naar een koffie service, zodat je zeker weet dat er altijd voldoende koffie beschikbaar is? We begrijpen dat jij wellicht niet precies weet hoeveel koffie er eigenlijk doorheen gaat en hoe dat door het jaar heen kan variëren. Wij weten dat wel, waardoor we je er goed mee kunnen helpen.

We weten bijvoorbeeld dat circa 80% van de medewerkers koffie drinkt en dat zij gemiddeld 4 kopjes drinken. Aan de hand van het aantal medewerkers (en bezoekers) kunnen we dus eenvoudig uitrekenen wat er ongeveer nodig is aan koffie. Bovendien weten we hoeveel bonen er nodig zijn om een lekker bakje koffie te zetten, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je altijd voldoende achter de hand hebt.

Met onze koffie service zorg je ervoor dat er altijd lekkere koffie beschikbaar is, zowel om klanten en relaties mee te verwelkomen als om zelf gebruik van te maken voor dat beetje extra brandstof. En heb je speciale wensen of wil je meer weten over de ideale koffiemachine die je erbij kunt gebruiken? Daar vertellen we je natuurlijk graag meer over. Neem contact met ons op via 0347-748000 (whatsapp en bellen) of via ons contactformulier.

Koffieabonnement met machine

Zoek je een koffie abonnement met een machine, bijvoorbeeld op basis van lease of huur? Wij kunnen je de koffie service aanbieden op de manier die je zoekt. Ook inclusief de machine, waarbij we natuurlijk de prijs per kopje voor je kunnen uitrekenen. Op die manier heb jij de volledige controle en is alles compleet duidelijk, zodat je het overzicht kunt bewaren. De makkelijkste methode om de kosten in de hand te houden en op kantoor of in een andere professionele omgeving te genieten van een heerlijk kopje koffie.

Vragen over ons koffie abonnement of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben Bart en ik help je graag verder!

Je kunt me altijd bellen op 06 184 884 11

Yes, ik wil Bart spreken