fbpx
Franke_A400

Franke koffiemachines

Koffie schept onvergetelijke momenten, dat is de overtuiging van Franke. De Franke koffiemachines staan bekend om hun heerlijke koffie, waardoor de fabrikant graag samenwerkt bij gastronomen, koffiebranders en natuurlijk de koffieliefhebbers zelf. Op die manier slaagt het merk erin om machines te ontwikkelen waarmee jij er op de zaak voor zorgt dat je heerlijke koffie kunt zetten.

De Franke koffiemachine is uitstekend geschikt voor onze koffie service, waarbij we de kosten per kopje koffie uitrekenen om jou de maximale controle te geven. Je weet precies wat een kopje koffie kost, onafhankelijk of je de machine wilt kopen, huren of leasen. We adviseren je over de beschikbare machines en de bonen en andere koffie die je daar het best in kunt gebruiken. Op die manier sluiten we graag aan bij het motto en de missie van Franke: ‘Make it Wonderful’.

Koffiemachine van Franke: de mogelijkheden

Benieuwd naar de koffiemachines van Franke? Je hebt de keuze uit volautomaten en halfautomaten. Bekende volautomaten van het merk zijn die uit de A-line, zoals de A1000, de A800 en de A600. Het zijn machines die zorgen voor een nieuwe dimensie in koffiebeleving, die zorgen voor grenzeloze inspiratie en die alles in zich hebben om ook op het werk de perfecte koffie te zetten.

En in plaats daarvan op zoek naar een halfautomaat? Innovatie wordt een uitdaging met bijvoorbeeld de S700 van het merk. Met bijvoorbeeld het revolutionaire iQFlow zorgt Franke ervoor dat koffiezetten een totaal nieuwe beleving wordt. Er wordt meer aroma uit de bonen gehaald en het biedt mogelijkheden om eigen smaakprofielen te creëren. Op die manier gaat Franke graag een stap verder dan wat je zou verwachten van koffiemachines, voor een heerlijk bakje koffie op het werk.

Franke koffiemachine kopen

Wil je een Franke koffiemachine kopen, huren of leasen? En ben je benieuwd naar de bonen die daar het best voor geschikt zijn? We vertellen je graag meer over de smaakprofielen en de unieke combinaties die je op die manier kunt maken. Heerlijk voor op kantoor en in andere zakelijke omgevingen.

We zijn jouw specialisten voor lekkere koffie op het werk, waar we je graag meer over vertellen. Dat doen we aan de hand van de koffiemachines van Franke en de andere merken, net als op basis van de koffiebonen die we hebben geselecteerd. Op die manier werken we voor kantoren, instellingen en ook voor de horeca. Wij leggen je graag meer uit over een echt lekker bakje koffie, waarmee je zowel jouw medewerkers als klanten en relaties niets minder dan het beste kunt inschenken.

Vragen over een Franke koffiemachine of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken