Animo koffiemachine

Een Animo koffiemachine kopen, huren of leasen? Een uitstekende keuze voor op kantoor en op het werk, dankzij de verschillende professionele mogelijkheden. Zoek je naar een koffieautomaat voor bonen, fresh brew of instant koffie? Daarnaast is het merk gespecialiseerd in koffiezetinstallaties voor grote hoeveelheden, waar je natuurlijk voordelig gebruik van kunt maken.

Zoek je de lekkerste koffie voor op het werk of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Animo? We leggen je graag uit over zowel de koffiemachines als de koffie die je daarin kunt gebruiken. En desgewenst berekenen we de kosten per kopje koffie, zodat je de maximale controle hebt en je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de Animo koffiemachines? Zakelijk zijn er zowel koffieautomaten, koffiezetapparaten als complete koffiezetinstallaties beschikbaar. Uiteraard kunnen we daarbij ook de waterkokers, waterkoelers, bekerdispensers, kippenwarmers en alle andere benodigdheden verzorgen. Op die manier garanderen we het lekkerste kopje koffie op het werk, net als met de machines van de andere merken die we kunnen leveren.

De koffieautomaten van Animo zijn geschikt voor iedere zakelijke locatie. Ze werken uitermate gebruiksvriendelijk en bieden tal van keuzemogelijkheden. Onder andere kantoren, bedrijven, hotels, ziekenhuizen, kantines en zorginstellingen maken daar veel gebruik van. Ontdek bijvoorbeeld de compacte espressomachines, net als de koffieautomaten met bonen.

Verder heb je de keuze uit instant koffieautomaten en fresh brew koffieautomaten, altijd in de variant waar je naar op zoek bent. We vertellen je graag meer over de koffiemachine van Animo die je op het oog hebt. En heb je daar nog weinig ervaring mee? Geef ons aan hoe jij de koffie het liefst drinkt en waar je naar zoekt, dan kunnen wij je adviseren over de mogelijkheden die er beschikbaar zijn.

Koffiemachine van Animo

Een koffiemachine van Animo is een uitstekende keuze voor op kantoor. Kleinschalig om de koffie met de grootste zorg en aandacht te zetten of op grotere schaal om de snelheid erin te kunnen houden. Waar je ook naar op zoek bent, wij denken met je mee als specialisten in een lekker kopje koffie. We vertellen je graag meer over de beschikbare koffiesmaken en hoe je daar in de verschillende koffiemachines van Animo goed gebruik van kunt maken. Op die manier helpen we jou graag de beste koffie te schenken, bijvoorbeeld voor jou en je medewerkers of om klanten en andere relaties een warm welkom te heten.

Vragen over een Animo koffiemachine of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken