WMF koffiemachine

WMF koffiemachine kopen, huren of leasen? Een uitstekende professionele keuze, goed geschikt om heerlijke koffie mee te zetten op het werk. De juiste keuze op kantoor en bijvoorbeeld bij instellingen, scholen en ook in de horeca. Je hebt de keuze uit volautomatische machines en andere modellen, afgestemd op de manier waarop je het liefst een lekker kopje koffie op het werk zet.

We zijn jouw specialisten in lekkere koffie op de zaak, bijvoorbeeld met de koffiemachines van WMF. We vertellen je graag meer over de automatische filterdrager WMF espresso, net als over de specialiteitenmachines die er beschikbaar zijn. En zoek je in plaats daarvan naar een professionele filterkoffiemachine? We helpen je een keuze te maken voor zorg en aandacht of maximale snelheid, net als alles wat er tussenin zit. Op die manier zet je met de WMF koffiemachine professioneel altijd het gewenste kopje koffie.

WMF koffiemachine op kantoor

Gebruik maken van een WMF koffiemachine op kantoor en benieuwd wat er beschikbaar is aan professionele mogelijkheden? We vertellen je bijvoorbeeld graag meer over de bekende en populaire modellen:

  • WMF 1100 S
  • WMF 1500 S+
  • WMF 5000 S
  • WMF 5000 S+
  • WMF 9000 S+

Bovendien kunnen we natuurlijk met je meedenken over de verschillende accessoires die je daarbij nodig hebt en kunt gebruiken. Gaat het je om een siroopstation, een koppenwarmer of een koeler van WMF? We leggen je uit over de waterfilters en de mobiele stations, net als de andere onderdelen die je kunt gebruiken voor een professionele koffie-ervaring.

Zakelijke keuze: de mogelijkheden

Je hebt bij WMF de keuze uit diverse professionele koffiemachines. Zoek je bijvoorbeeld naar een betrouwbare machine voor maximale prestaties? De WMF 9000 S+ is een uitstekende keuze binnen grote organisaties. Wij leggen je graag uit over de werkwijze en over de smaakmelanges waar je voor kunt zorgen. Bovendien kunnen we de kosten per kopje koffie voor je uitrekenen, zodat je zelf de maximale controle heeft over ieder bakje. En wil je verschillende machines met elkaar vergelijken of heb je vragen over een specifiek model? Dan leggen we je er graag meer over uit.

Ontdek op die manier bijvoorbeeld de professionele WMF 1100 S en de WMF espresso. Die laatste biedt je maximale performance, om altijd een heerlijk kopje koffie te kunnen zetten. Een populaire keuze in de horeca, en tegelijkertijd goed geschikt voor wie op kantoor graag de lekkerste koffie drinkt. Verras klanten en andere relaties met echt goede koffie of zorg er voor jou en voor de andere medewerkers voor dat je de beste brandstof achter de hand hebt.

We zijn jouw specialist in een lekker kopje koffie, dat je natuurlijk kunt zetten op de manier die jij prettig vindt. Zoek je naar een volautomaat of juist een machine om een heerlijke espresso te zetten? Binnen de professionele mogelijkheden van WMF kun je meerdere kanten op, iets waar we je graag meer over uitleggen. Dat doen we graag aan de hand van ervaringen van andere kantoren, scholen en instellingen, zodat je daar op een goede manier gebruik van kunt maken. En ga je voor niets minder dan horeca-kwaliteit? Dat kan met de machines van WMF, om de beste koffie te zetten.

Volautomatisch en andere varianten

Zoek je naar een volautomatische koffiemachine van WMF, om een heerlijk en speciaal bakje koffie te zetten? Gebruik de WMF 9000 F of de WMF 5000 S+, net als de andere modellen die er beschikbaar zijn. We leggen je meer uit over de specialiteitenmachines en de filterkoffiemachines. Op die manier kies je voor snelheid of een speciaal bakje koffie met een unieke smaakbeleving. Je kunt er alle kanten mee op, altijd binnen de hoge standaarden die je van dit merk mag verwachten.

Bovendien heb je zelf de controle over de manier waarop je de koffiemachine wilt neerzetten. Wil je die kopen, huren of leasen? Wij adviseren je over de mogelijkheden, ook in combinatie met de heerlijkste koffie die we voor je hebben geselecteerd. Ga je voor een specifiek smaakprofiel of wil je je daar graag over laten adviseren? Wij helpen je ervoor te zorgen dat je met de professionele WMF koffiemachines het lekkerste bakje koffie op het werk kunt zetten. Ideaal om er weer goed tegenaan te kunnen of om klanten en andere bezoekers een heel warm welkom te heten.

Professionele WMF koffiemachine

De professionele WMF koffiemachine is de ideale keuze op kantoor. Gaat het je om een groot aantal kopjes koffie voor alle medewerkers of juist om een meer kleinschalige toepassing? In de beide gevallen denken we graag met je mee over zowel de machine als de koffie die daar het best voor geschikt is. Op die manier helpen we je de beste koffie te schenken op het werk, iets waar zowel jouw medewerkers als klanten en andere relaties meteen blij van worden.

Wil je daarnaast meer weten over de accessoires die er beschikbaar zijn, zoals Cup & Cool of de koppenwarmers? We vertellen je meer over de koelers en zorgen voor de waterfilters. Op die manier verzorgen we de koffie bij jou op het werk, zodat je hier zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Met een handig abonnement om altijd voldoende koffie in huis te hebben, zodat de brandstof om productief te kunnen blijven nooit op zal raken. Voor de machines van WMF of een van de andere merken, waarover we je als specialist in lekkere koffie graag meer vertellen.

Vragen over WMF koffiemachine of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken