Koffiemachine op het werk

Koffiemachine voor op het werk kopen, huren of leasen? Je hebt verschillende mogelijkheden, zowel voor volautomaten, halfautomaten als andere machines en apparaten. We zijn jouw specialist in lekkere koffie, waardoor we je hier alles over kunnen vertellen.

Zoek je naar een machine om een goede espresso te zetten of ben je op zoek naar een oplossing voor fresh brew? We leggen je graag uit over instant koffie en zelfs over liquid koffie, waarmee je grote hoeveelheden koffie voor alle medewerkers of bezoekers kunt zetten. Op die manier stemmen we de koffiemachine voor jouw bedrijf graag af op de manier waarop je daar gebruik van wilt maken.

De koffiemachine op het werk is er in allerlei soorten. In combinatie met onze heerlijke smaakmelanges kun je rekenen op een echt kopje koffie, die je trots kunt aanbieden aan zowel jouw medewerkers als aan klanten en andere relaties.

Lekkere koffie op het werk: afrekenen per kopje

Zin in lekkere koffie op het werk met een nieuwe machine en smakelijke bonen? Wij helpen jou de maximale controle te houden, bijvoorbeeld door de kosten terug te rekenen naar een bedrag per kopje. Dit maakt het makkelijk om de verschillende alternatieven met elkaar te vergelijken, om op het werk een heerlijk bakje te schenken.

De koffiemachine voor het werk wordt op die manier een geweldige investering in productieve medewerkers en enthousiaste klanten. Het kopje koffie wordt iets om trots op te zijn en om naar uit te kijken, zowel dankzij de koffiemachines als de bonen en andere koffie die we daarbij kunnen leveren. Wij zorgen er met de professionele machines voor dat je daar op kantoor, op school, in de instelling en zelfs in de horeca geweldig gebruik van kunt maken.

Koffiemachine voor werk: ontdek de mogelijkheden

Zoek je een koffiemachine voor werk en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, omdat je daar weinig ervaring mee hebt? Of ben je helaas niet tevreden over de koffie die er nu beschikbaar is en zoek je naar een beter alternatief? In de beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres.

We gaan samen met je op zoek naar de koffiemachine die het best past bij het werk dat je doet en het aantal mensen dat er gebruik van maakt. Bovendien laten we je onze smaakmelanges graag proeven, waarmee je zelf kunt ervaren hoe lekker koffie op het werk kan zijn. We zijn jouw specialist in lekkere koffie tijdens kantooruren, met een machine waarmee je er bovendien voor zorgt dat je de kosten per kopje eenvoudig in de hand kunt houden.

Vragen over een koffiemachine op het werk of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken