Carimali_Soft_zwart

Koffiemachine voor klein kantoor

Koffiemachine voor een klein kantoor kopen, huren of leasen? Met onze oplossingen voor kleine kantoren, scholen, instellingen en andere professionele plaatsen maak je de beste keuze. Afgestemd op het aantal medewerkers, klanten en andere relaties of bezoekers, natuurlijk met de heerlijke smaken van de melanges die we hebben geselecteerd.

We zijn jouw specialisten in lekkere koffie, bijvoorbeeld voor op kantoor en in meer brede zin op het werk. We begrijpen dat het lastig kan zijn om de beste koffiemachine te vinden, omdat het aanbod enorm uitgebreid is. Heb je weinig ervaring met de verschillende merken en wil je voorkomen dat je een machine koopt die eigenlijk te groot is voor wat je nodig hebt? Wij helpen je de koffie te schenken die goed past bij de manier waarop je daar graag gebruik van wilt maken.

Afrekenen per kopje koffie

Bovendien is het niet nodig om een grote investering te doen, omdat je de koffie gewoon per kopje kunt afrekenen. We berekenen de kosten per kopje, waarmee het bovendien makkelijker wordt om de verschillende oplossingen met elkaar te vergelijken.

Zoek je specifiek een nieuwe koffiemachine voor een klein kantoor of ben je vooral benieuwd welk type dan het best geschikt is? Wij denken erover met je mee en kunnen je bijvoorbeeld uitleggen wat de verschillen zijn met koffie voor thuis.

Om de beste koffiemachine voor een klein kantoor te adviseren kijken we goed naar het aantal mensen dat er gebruik van zal maken. En heb je bovendien behoefte aan speciaalkoffies zoals een cappuccino, een latte of een espresso? We nemen het mee in onze analyse, net als bijvoorbeeld de mogelijkheid om de sterkte van een kopje aan te kunnen passen.

Koffiemachine op een klein kantoor

Een koffiemachine voor een klein kantoor hoeft niet de capaciteit te hebben om honderden kopjes per dag te zetten. Aan de andere kant is het soms juist wel belangrijk om meer controle te hebben over de koffie en de smaak daarvan. Op die manier zoeken we voor je uit welke koffiemachine op kantoor de beste keuze vormt.

We zijn jouw specialisten in lekkere koffie op het werk, waarmee je ervoor zorgt dat je jouw klanten en relaties trots een warm welkom kunt aanbieden. En minstens zo belangrijk, wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s kunnen genieten van de lekkerste koffie die jij je kunt voorstellen. Natuurlijk kunnen we je de smaakmelanges die we hebben uitgezocht laten proeven, zodat je zelf kunt ervaren hoe het ook kan in de koffiemachine voor op een klein kantoor.

Vragen over een koffiemachine voor een klein kantoor of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken