Koffiemachine op kantoor: 6 dingen die je moet weten voor je kiest

De keuze voor de juiste koffiemachine op kantoor lijkt eenvoudig. Toch komt er meer bij kijken dan je denkt. Welk koffieautomaat bij jouw bedrijf past, hangt namelijk af van 6 factoren:

  • De omvang van je personeelsbestand en hoeveel koffie zij gemiddeld drinken
  • De hoeveelheid klanten die wekelijks koffie drinkt op jouw kantoor
  • Je voorkeur voor een volautomaat, semi-automaat of halfautomaat
  • Het type koffiebonen en hoe je die gemalen wilt hebben
  • Je beschikbare budget voor koffiemachines (of een koffieabonnement inclusief koffiebonen)
  • Hoeveel multifunctionaliteit je wenst (wil je bijvoorbeeld ook thee, chocolademelk, cappuccino’s en latte’s maken?)

Zelfs als je op al deze vraagstukken een antwoord hebt, kan het lastig zijn om de keuze te maken voor de juiste koffiemachine op kantoor. Daarom helpen wij je graag verder met de keuzehulp van Broers Koffie. Samen met ons ontdek je in een paar minuutjes welke koffiemachine ideaal is voor jouw bedrijf. En niet te vergeten: welke koffiebonen daarbij horen!

Vraag ons om keuzehulp

Voor grote en kleine kantoren

We hebben oplossingen voor grote en kleine kantoren. Wil je er in de werkplaats met liquid koffie voor zorgen dat er honderden kopjes koffie klaarstaan in een korte tijd? Of vind je het belangrijk om met fresh brew voor een heerlijke koffiebeleving te zorgen? Wij denken met je mee over de koffiemachine voor kantoor, afhankelijk van de manier waarop je daar graag gebruik van wilt maken.

We gaan uit van het aantal medewerkers en gasten dat er gebruik van zal maken, net als van de standaardvariaties waar je naar op zoek bent. En heb je speciale voorkeuren, bijvoorbeeld om twee kopjes tegelijk te kunnen zetten of om het schoonmaken zo eenvoudig mogelijk te houden? Daarover denken we graag met je mee, zodat de kantoor koffiemachine goed past bij dat waar je naar op zoek bent.

Ontdek onze premium koffieservice

Wil je écht premium genieten van koffie op kantoor? Kies dan voor onze koffieservice met landelijke dekking. Daarin betaal je uitsluitend per kop koffie en ontvang je op abonnementsbasis koffiebonen, een machine, onderhoud en periodieke leveringen van bestellingen. Kortom: geen stress en gedoe, maar altijd genoeg koffie en een premium koffiemachine.

We kunnen de kosten terugrekenen tot die per kopje koffie, waardoor je de volledige controle hebt en je precies weet waar je aan toe bent. Een belangrijk voordeel van onze werkwijze, waarmee je eenvoudig kiest voor de beste koffiemachine voor bij jou op kantoor.

Ontdek onze koffieservice >

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Bel me voor advies op 06 184 884 11!

Yes, ik wil Bart spreken