Koffie op het werk

Zin in lekkere koffie op het werk en benieuwd naar de mogelijkheden? Niet zelden is de koffie voor op het werk helaas niet zo lekker als thuis of in een goede koffiebar. Dat is zonde, omdat de machines en de koffiebonen voor op kantoor er wel degelijk zijn. Sterker nog, de koffie op je werk zou zomaar eens de lekkerste kunnen zijn die je op een dag drinkt. Daarvoor hebben wij heerlijke smaakmelanges uitgezocht en kennen we de machines waar je op een klein of groter kantoor gebruik van kunt maken.

Het is voor goede koffie op het werk vooral belangrijk om na te denken over de manier waarop je daar gebruik van wilt maken. Gaat het je om een goede koffiemachine voor op kantoor, in de werkplaats of wellicht in de horeca? We hebben oplossingen voor de zorg en voor de retail, net als voor scholen die zoeken naar een geschikte machine. Op die manier zorgen we ervoor dat je heerlijke koffie kunt schenken

Koffie op je werk: betalen per kopje

Ondertussen snappen we dat de koffie voor op het werk betaalbaar moet blijven. En belangrijker nog, je wilt goed weten wat een kopje kost en hoe je ervoor zorgt dat alles netjes binnen budget blijft. Daarom bieden we je natuurlijk de mogelijkheid om een koffiemachine te kopen, maar heb je ook de kans om die te huren of te leasen.

In combinatie met de koffie abonnementen die we aanbieden kunnen we de kosten per kopje koffie voor je berekenen. Jij hebt op die manier de maximale controle en het volledige overzicht, zodat je precies weet of alles binnen het budget past. En is dat op dit moment niet het geval? Dan zorgen wij ervoor dat dit voortaan wel lukt én dat je kunt genieten van een echt lekker kopje koffie.

Koffie voor op het werk: ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor koffie op het werk en hoe onze andere klanten daar gebruik van maken? We laten je de koffie graag een keer proeven, zodat je zelf kunt ervaren waarom we deze smaakmelanges hebben gekozen. Daarnaast leggen we je graag uit over de machines die er beschikbaar zijn, om daar een keuze uit te maken voor bij jou binnen het bedrijf.

We zijn de specialisten in lekkere koffie op kantoor en in andere professionele omgevingen. Vooral als jij daar niet goed in thuis bent helpen we je er graag mee op weg, aan de hand van jullie specifieke voorkeuren.

Vragen over koffie op het werk of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken