Jura koffiemachine

Jura koffiemachine kopen, huren of leasen? De koffiemachine van Jura is professioneel een uitstekende keuze voor een heerlijk kopje koffie op het werk. Dankzij de volautomaten waarmee je met één druk op de knop een van de koffiespecialiteiten zet. Of met de koffiemachines die je meer controle bieden over de precieze smaak die je graag beleeft. Inclusief de belangrijke accessoires en met onze specialistische kennis van de lekkerste koffie. Wij helpen je de beste keuze te maken voor koffie op het werk, zowel met de machines van Jura als de andere merken waarover we je kunnen adviseren.

Zoek je een Jura koffiemachine volautomaat of gaat het je om een ander type? Wij helpen je de beste machine te vinden, die in sommige gevallen zelfs beschikbaar is voor inbouw. Op die manier vind je de beste koffiemachine van Jura, afgestemd op de manier waarop jij daar graag een kopje koffie mee wilt zetten. Zakelijk een uitstekende keuze, waar je iedere dag opnieuw plezier van zal hebben. Goed geschikt voor jou en de andere medewerkers of om klanten en relaties een warm en bijzonder smakelijk welkom te heten.

Volautomaat: professionele keuze

Benieuwd naar de voordelen van een Jura koffiemachine volautomaat? Het biedt je de mogelijkheid om puur koffiegenot te ervaren, dankzij de diverse programmeeropties die er beschikbaar zijn. Op die manier stemmen we de machine samen met jou af op de bonen die we voor je hebben geselecteerd. Je maakt daarmee eenvoudig de koffiespecialiteiten waar je zin in hebt, zoals een ristretto of een cappuccino. Je hebt de keuze uit allerlei soorten koffie, ook in combinatie met melk van de hoogste kwaliteit.

Wil je met minimale inspanning aan de andere kant zorgen voor een heerlijk kopje koffie op het werk? We adviseren je graag over de ideale Jura koffiemachine, waarmee je ervoor zorgt dat je zonder moeite het lekkerste kopje koffie kunt zetten. Daarbij kun je gebruik maken van geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s, waarmee je altijd kunt vertrouwen op een vlekkeloze hygiëne. Bovendien zorg je met één druk op de knop voor koffie van de hoogste kwaliteit, waar je keer op keer precies op dezelfde wijze van kunt genieten.

We bieden je tal van mogelijkheden om de Jura koffiemachine volautomaat af te stemmen op de manier waarop je daar op kantoor gebruik van wilt maken. En gaat het om een andere omgeving, zoals een school, een instelling of een horecagelegenheid? Ook daar zorgen we ervoor dat je de volautomaat koffiemachines van Jura kunt combineren met de heerlijke bonen die we voor je hebben geselecteerd.

Beste koffiemachine van Jura

Benieuwd naar de beste koffiemachines van Jura, bijvoorbeeld als het gaat om de volautomaten die er beschikbaar zijn? Je kunt dan onder andere denken aan de Giga X-serie. Die is er voor iedereen di uitsluitend wil gaan voor topprestaties. Je kunt er tot 200 kopjes koffie per dag mee zetten, waardoor het bovendien een goede keuze is voor relatief grote groepen medewerkers.

Is het kantoor minder groot of ben je op zoek naar een meer voordelige keuze? Dan is de X-serie van Jura een prima alternatief. Het is de koffiemachine voor iedereen die een ware allrounder zoekt, vooral in combinatie met de heerlijke bonen en koffies die we voor je hebben uitgezocht.

Verder kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de WE-serie van Jura, net als de andere machines dan volautomaten. Op die manier bieden we je graag zoveel mogelijk keuzevrijheid, waarmee je ervoor zorgt dat je de koffie kunt zetten waar je op het werk zin in hebt. Goed van smaak, makkelijk te zetten en altijd met maximale controle. Voor een scherp bedrag per kopje koffie, dat we vooraf voor je kunnen uitrekenen om je de maximale controle te kunnen bieden.

Zakelijke koffie: de mogelijkheden

Zakelijke koffie drinken uit de machines van Jura en benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag de ideale koffiemachine te vinden, bijvoorbeeld door na te denken over het aantal kopjes koffie dat je per dag wilt kunnen zetten. Je hebt aan de hand daarvan de keuze uit verschillende machines, waarop je in veel gevallen met één druk op de knop zorgt voor een heerlijk bakje.

Wij houden van lekkere koffie en hebben daarom heerlijke bonen voor je geselecteerd, waar je gebruik van kunt maken in de diverse machines die er beschikbaar zijn. En zoek je naar advies over zowel de manier van zetten als de smaken die er beschikbaar zijn? We denken graag met je mee, zoals we dat ook doen voor andere bedrijven, instellingen, scholen en ook voor de horeca. Op die manier maak je een professionele keuze voor een koffiemachine van Jura, die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent.

Koffiemachine van Jura

De koffiemachine van Jura staat bekend om de zeer hoge kwaliteit, waar je in een professionele omgeving goed gebruik van kunt maken. Wil je klanten en relaties op een smaakvolle manier verwelkomen of ervoor zorgen dat jullie zelf heerlijke koffie kunnen drinken? Wij zorgen er op het werk voor dat jullie kunnen genieten van de beste koffie.

Vragen over een Jura koffiemachine of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken