Etna Large

Etna koffiemachine

Etna koffiemachine voor op kantoor op het oog? We zijn jouw specialisten in lekkere koffie. Ontdek de mogelijkheden om de machines te kopen, huren of leasen, afhankelijk van hoe jij er op de zaak graag gebruik van wilt maken.

Etna Coffee Technologies staat bekend om z’n wereldwijde aanbod van koffiemachines. Beschikbaar voor verse bonen of instant-koffie, afhankelijk van hoe jij het kopje op het werk het liefst zet. Geniet van een goede kop koffie, verras klanten met een cappuccino of maak chocolademelk tijdens de koude winterdagen.

De Etna koffiemachines zijn er in verschillende uitvoeringen, altijd met Zwitserse precisie. Ondertussen staat het merk bekend om de goede Nederlandse kwaliteit, waarmee je ook op het werk kiest voor niets minder dan het beste.

Inbouw en opbouw: de mogelijkheden

De koffiemachines van Etna zijn er zowel voor inbouw als opbouw. Wil je de koffiemachine graag integreren in de rest van de keuken of daar op een losstaande manier gebruik van maken? Je hebt in de beide gevallen de beschikking over 4 belangrijke zettechnologieën:

  • Espresso
  • Instant
  • Filter
  • Vloeibaar concentraat

We kunnen het ons voorstellen dat je de vier methoden wellicht niet allemaal even goed kent. Daar vertellen we je graag meer over, net als over de mogelijkheid om een Etna koffiemachine voor inbouw te gebruiken.

Er is altijd een koffiemachine van Etna die goed bij jouw bedrijf past, iets waar we je graag over adviseren. We denken met je mee over de lekkere koffie die je het liefst drinkt en berekenen graag de kosten per kopje. Ontdek op die manier wat de beste keuze is voor bij jou op de zaak of op kantoor, waarmee je er zowel voor jezelf, voor andere medewerkers en voor de klanten en relaties voor zorgt dat het aan de koffie in ieder geval niet zal liggen.

Koffiemachine van Etna

Bekende producten van Etna zijn de Dorado, de Tucana en de Mundo. De drie lijnen creëren tal van mogelijkheden om zakelijk een heerlijk kopje koffie te zetten, waar we je natuurlijk graag meer over vertellen. Zoek je naar een specifieke smaakbeleving of gaat het je om de manier van zetten? Wij denken met je mee, om de ideale Etna koffiemachine te vinden waarmee je keer op keer een heerlijk bakje kunt zetten.

De koffiemachines van Etna kom je tegen op kantoor, bij instellingen en bijvoorbeeld in zowel sportkantines als in de horeca. We kunnen je aan de hand daarvan aangeven welke machine het best geschikt is, wat je daarvan kunt verwachten en wat de beste manier is om die aan te schaffen. De machines zijn te koop, te huur en ook beschikbaar op basis van lease, zodat je daar gebruik van kunt maken op de manier die jij prettig vindt.

Vragen over een Etna koffiemachine of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken