fbpx
Carimali_BlueDot

Carimali koffiemachine

Carimali koffiemachine kopen, huren of leasen? We zijn jouw specialist in een lekker kopje koffie voor op kantoor. Je hebt de keuze uit volautomaten zoals BlueDot Plus en BlueDot, net als uit de Armonia Smart.

Zoek je een traditionele koffiemachine om de heerlijkste koffie te zetten waarmee je bijvoorbeeld klanten en relaties een warm welkom kunt heten? Dan zijn machines zoals de Genius, de Diva en bijvoorbeeld de Kicco of de Bubble waarschijnlijk goed geschikt.

We vertellen je graag meer over zowel de volautomaten, de traditionele koffiemachines van Carimali en de Grinders zoals de KXDZ, MCT54 en de MCE63. Op die manier zijn we jouw specialist in lekkere koffie op het werk, bijvoorbeeld met een Carimali koffiemachine.

Professionele keuze

De koffiemachines van Carimali vormen een professionele keuze, waar je op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Volledig automatisch of juist met de hand, afhankelijk van hoe jij de koffie graag wilt zetten. Ideaal voor op kantoor, dankzij de verschillende vormen die er beschikbaar zijn.

Tip: denk je na over een Carimali koffiemachine, maar wil je ook de mogelijkheden van de andere merken graag vergelijken? Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rij. Bovendien berekenen we standaard de kosten per kopje koffie voor onze klanten, zodat je ook op basis van de prijs een goede vergelijking kunt maken tussen de alternatieven.

Vragen over een Carimali koffiemachine of wil je meer weten over de lekkerste koffie voor jouw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0347-748000, stuur een e-mail naar info@broerskoffie.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Hey!
Ik ben één van de broers, Bart.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je me altijd bellen op 06 184 884 11. Ik help je graag.

Yes ik wil Bart spreken